Om Swelön

Swelön har funnits som molnlösning sedan 2013, och vi får väldigt ofta höra att det är enkelt och kostnadseffektivt att sköta lönearbetet med Swelön.

Onlinesupport

När du använder Swelön får du hjälp av kompetenta medarbetare med erfarenhet av lönefrågor i supporten. Vi har snabba svarstider och effektiva arbetsrutiner som gör att du får professionell vägledning.

Hög datasäkerhet

Dessutom ser vi till att datasäkerheten är hög och att lönesystemet alltid är tillgängligt. Det är en viktig parameter eftersom myndigheterna ställer allt högre krav på säkerhet och data.

Internationell verksamhet

Swelön är ett företag i Lessor Group. Lessor Group erbjuder lönesystem i Sverige, Norge, Danmark och Tyskland, för små, medelstora och stora företag. Tillsammans har Lessor Group över 60 000 kunder.

Lessor Group ägs av Paychex, en amerikansk dominerande leverantör av lönetjänster i USA. Det innebär att vi arbetar tillsammans med starka krafter i att utveckla och leverera en modern lönsam lösning för din verksamhet.

Lessor Group's huvudkontor ligger strax utanför Köpenhamn, Danmark, dessutom har vi kontor i Sverige, Norge och ett antal kontor i Tyskland.

Ska vi hjälpa dig?

Har du frågor om Swelön, eller tvivlar du på att Swelön är rätt lönesystem för dig? Bli kontaktad av en av våra rådgivare – så hamnar du på rätt väg.

Få hjälp med Swelön när du är inloggad

Har du redan ett Swelön-konto och behöver hjälp så sker kommunikationen direkt inne i systemet. Här är vår support redo att hjälpa dig.

Läs mer om Swelön onlinesupport.

Dina upplysningar använder vi till att kontakta dig med svar på din fråga. 

Compliance Manager

I Swelön har vi utnämnt en Compliance Manager.

Du kan kontakta honom här:

Compliance Manager
Steen Bjerge
E-mail: sb@danlon.dk
Telefon: +45 22 70 06 01